Kontakta styrelsen

Åkermyntavägen 109, 33153 Värnamo
Org.nr 802440-7424

Wernamo Whiskyvänner styrs numera med järnhand av följande personer…

Ordförande Martin Liska

Ingen vet hur han kom med. F.d. filmmakare, numera företagskonsult med inriktning på Östeuropa, Tjeck är han också, så vem vet om han överhuvudtaget gillar whisky… fast å andra sidan behöver man ju någon som gör de tråkiga grejerna, så han får stanna.

Skicka e-post

Vice ordförande Jim Bengtsson

Jim är bekant i Värnamos föreningskretsar för sitt rejäla och raka sätt och det tyckte ju vi kunde vara användbart även hos oss, så vi tvingade honom att ta på sig det tunga ansvaret att …ja… hmm… faktum är att Jim har fått så många uppgifter och löser dem så bra, att vi inte kan undvara honom!

Skicka e-post

Kassör Mats Linderoth

En ansvarsfull man på en ansvarsfull plats. Mats kan det här med siffror väldigt bra och då passar det ju utmärkt oss månhuvuden att hålla ordning och reda på ladan. Han är pensionerad, vilket som alla vet betyder att han har mer att göra än någonsin…

Skicka e-post

Sekreterare Tony Skenning

Tony har under en längre tid velat engagera sig mer i Whiskyvännerna och i och med hans nedtrappning av arbetet har han nu den möjligheten. Vi ser fram emot hans idéer!

Skicka e-post

Vice kassör Sigge Eigelsreiter

Sigge har nu suttit i styrelsen några år och han har gjort det med den äran. Hårt arbetande och passionerad när det gäller föreningar och de inte alltid så rolliga uppgifterna som måste göras. En verklig klippa att ha med sig!

Skicka e-post

Suppleant Marie Larsson

Marie är från Varberg, lärare och en kvinna av finaste mått. Hon har nämligen låtit sig övertygas om whiskyns förträfflighet tack vare vår försyn – och då främst adventskalendern! Ni ser, en så intelligent människa kan man ju bara inte förbise… Idag är hon lika passionerad ifråga om whisky som vem som helst av oss, det ska bli ett sant nöje att följa henne

Skicka e-post

Suppleant Magnus Aronsson

Här har vi ytterligare en av Värnamos praktiska söner, arbetssam, vänlig och egen företagare över hela landet. Hans fru lär gilla honom också, det är ju en klar fördel… 🙂 Han och Marie ska framöver ta en mera synlig plats i styrelsearbetet.

Skicka e-post

Adjungerande styrelsemedlem 
Franz Eigelsreiter

Vi behövde tuffa till oss, så nu har vi valt in en hård knutte som vi ser mycket fram emot att få jobba med. Franz är precis på väg in i pensionen, så han kommer att ha tid att jobba!

Skicka e-post

Adjungerande styrelsemedlem

Per-Anders Nordin

Per-Anders har varit med oss från början, han är en av de första medlemmarna som gick med direkt efter den första provningen på Gästgivaregården 2008, så det är på tiden att han tar steget upp mot ett större engagemang!

Skicka e-post