Hej alla resenärer!
Här kommer lite info om resan.
1. Vi åker från Willys kl. 08.00, fem minuter senare tar vi ett stopp vid Ica Kvantum.
2. Vi plockar upp Älmhultspojkarna på vägen, samt sista glada whiskyälskarna i Helsingborg. Jag kommer att ringa er direkt och förklara var ni ska hoppa på.
3. Vi åker Helsingborg – Helsingör.
4. Vi går in på mässan 13.00, går ut 16.00. Alla får sin biljett i handen.
5. På mässan var de dåliga på att ta betalt med kort, ta gärna ut DKK i bankomaten.
6. Glöm inte att ta internationellt ID-kort eller pass, vi åker utomlands.
I Köpenhamn kan det vara lite besvärligt att hitta bord för vår grupp, så jag bokade in oss på Brewpub restaurang, där vi kan avnjuta riktiga smörrebröd innan mässan.
Det är inte nödvändigt att följa med dit, ni kanske vill ordna något eget. Om ni ändå vill följa med, vill jag att ni beställer de mackor ni vill ha här på beställningssidan, senast fredag förmiddag, så att jag kan lämna in beställningen och ha allt redo för oss när vi kommer.
Skriv i meddelandefältet vad ni vill ha, hur många och om ni har gäster, glöm inte deras beställning. Menyn är som följer:
| OPEN SANDWICH [SMØRREBRØD] | |
| Herring | DKK 99,- |
| IPA-marinated herring ✪ crème fraîche with lime and coriander ✪ pearl onions | |
| Salmon | DKK 99,- |
| Cured salmon ✪ tartar sauce ✪ Thai basil | |
| Fish Fillet | DKK 99,- |
| Cider batter ✪ fermented cabbage & green chili remoulade ✪ grilled lemon | |
| Egg & Shrimp | DKK 99,- |
| Shrimp with soft-boiled beer-pickled egg ✪ rich horseradish crème fraîche ✪ chives | |
| Roast Beef | DKK 99,- |
| Porter-cured roast beef ✪ coarse pickles ✪ egg yolk | |
| Beef Tartare | DKK 99,- |
| Tartare tossed with beer & olive oil ✪ blackberries ✪ roasted pumpkin seeds ✪ chervil | |
| Aged Cheese | DKK 95,- |
| Aged cheese with ponzu & porter syrup ✪ egg yolk ✪ onion ✪ garden cress | |
| Marinated herring | DKK 95,- |
| Marinated herring ✪ dill mayo ✪ pickled carrots ✪ caperberries ✪ herbs | |
Bokningen är bindande.
Slàinte!
Martin Liska